Наша історія

ТМ Чарівниця - це якісна і смачна кондитерська продукція, яка виробляється на сучасному обладнанні від італійських та чеських виробників. На сьогоднішній день під ТМ Чарівниця випускається асортимент за двома категоріями: кремово-кондитерські (торти) і борошняні (печиво і кекси) вироби. Асортимент борошняних кондитерських виробів включає в себе традиційні види печива, печиво з начинкою, зефірне печиво, вівсяне печиво класичне і з добавками, кекси і маффіни, а також круасани і пряники.

Технологи-розробники постійно працюють в напрямку нових видів продукції, удосконаленні існуючих рецептур і розробки нових, оригінальних видів упаковки та фасування.

Асортимент кремово-кондитерських виробів включає в себе бісквітної-кремові, шоколадні, медові, повітряні, комбіновані, молочно-суфлейний, листкові торти, а також тістечка і рулети.


1949 РІК

Будівництво хлібокомбінату. Випуск першої продукції - хліб трьох сортів.

1997 РІК

Початок роботи заводу на комерційній основі. Відновлення корпусів, покупка сучасного обладнання.

2001 РІК

Запуск кондитерського цеху, модернізація обладнання, створення сучасного підрозділу логістики.

2004 РІК

Спорудження додаткового борошномельного комплексу з зерносховищем - потужність переробки 75 тонн зерна на добу.

2005 РІК

Будівництво нового цеху сушки і тортового цеху, придбання нового обладнання для виробництва вівсяного печива і напівфабрикатів печива відсадного, модернізація котельного комплексу.

2006 РІК

Будівництво сучасних виробничих корпусів. Нарощування обсягів виробництва.

2007 РІК

Придбання та запуск нового італійського обладнання (лінія «Canol») для виробництва листкових виробів: листкового тіста, печива, круасанів, замороженої випічки.

2008 РІК

Запуск двох виробничих корпусів (хлібного і кондитерського), сучасної системи дозування і зберігання борошна. Модернізація пакувального обладнання, а також обладнання для виготовлення дрібноштучних і листкових виробів.

2013 РІК

Буріння власної артезіанської свердловини. Установка устаткування по різанні бісквітів, склейці картонних коробок. Збільшення потужностей камери шокової заморозки до 15 тонн / добу.

17.11.2015
Невтомні кондитери продовжують створювати нові десерти-шедеври, але деякі торти залишаються улюбленцями публіки протягом декількох століть і стали іменами загальними.
подробнее...
17.11.2015
Зі старовинного французького «десерт» (від дієслова desservir) перекладається як "прибирати зі столу", і сьогодні незмінно асоціюється з чимось солоденьким і смачненьким.
подробнее...
16.11.2015
Солодке — це особливе задоволення для більшості людей. Воно піднімає настрій, дає енергію і дарує посмішку. Але сьогодні дуже гостро стоїть питання того чи шкідливе вживання солодкого для нашого організму.
подробнее...